Valp bukett från fredsborgs

Här är godingarna 3 1/2 vecka från vänster har vi Fiddler on the roof, Forewerloving you, Freddie for you, och Fancy little lady. Det kan vara lite svårt att hålla alla samtidigt men Moa lill är ju van så det gick bra.

Charlie Boy Frombalgowansglory

Vår nya härliga hane Han är helt otroligt söt och trevlig. Eller hur!! Fin stam har han också far är multi ch ww euw mm mm Finley Von Ravenshof mor är Ty Be Nl ch winner Lady Gadiva Frombalbowansglory. Denne lille kille kan bli nåt stort.
Så skönt det känns att vara hemma igen,inte för att resan till Holland var besvärlig men det är alltid skönt att komma hem igen. Det var en verklig upplevelse att se Holland och det lilla samhället (43000 tusen innevånare)Bergen Op Zoom ja de tyckte att det var ett litet samhälle.  Jag som kommer från en by med 5 hushåll tycker att det var en väldans massa människor där. Alla var mkt trevliga och en hel massa mittlar fick jag träffa Har helt enkelt haft hur roligt som helst.

Fredsborgs Eldorado Mittelspitz

Glömde bilden  (ni får ha tålamod jag är helt kass på detta)Här är snyggingen eldorado som kallas Elwis Bor i piteå hos Lisette och Tomas Han kommer att finnas tillgänglig för avel så snart han blir gammal nog.  Hans far är Mittle pops fonzi cool man och mor Willivav Bonemine Ska visas på utställningar i vår

Elsa spanar

Elsa spanar efter ekorrar för de är ju så roliga att springa efter.

Kerrigan och Freja

Vår gamla kerrigan som gärna låter katten sova i bädden sin

Fredsborgs Barka

Birka 2 år Bor hos familjen Bylin i Övik Hon skall paras till våren så kanske kommer det att finnas valpar där till sommarenVisst är hon stilig. Barka finns hos Familjen Bylin i västernotlland. Barka har A höfter och skall ögonlysas snart. Valpar planeras till våren hanen är inte riktigt klart än men jag ska hjälpa dem att hitta nån riktigt trevlig å snygg hane.  Om ni är intreserad av en valp så hör av er till mig så får ni tel nr eller mail adress till Fam Bylin

Fredsborgs Barka finsk lapphund

Fredsborgs Barka familjen Bylins fina finska lapphundstik. Som kommer från oss. Kanske kommer de att ha valpar till våren.

Vår avels hane

Such Nuch Nordjvinnare 03 sv vinnare 04 norsk vinnare
08 patella ua ögon ua
Mittle Pops Fonzie Cool Man

Bamse och ElsaBamse stajlar upp sig och Elsa går till attack.

PatriciaEn varm sommardag. Sofia låter Patricia svalka av sig i sjön.

Mittlarna


Här är alla våra mittlar. Längs uppifrån. Bamse, Elsa, Bonnie (pappa, dotter mamma) Den svarta på sidan, Umpa

ElsaElsa. Eller "Fredsborgs Endless Summer" som hon egentligen heter. Verkligen en ny stjärna! Min dotters hund

CharlieVårat nytillskott Charlie Boy. Detta blir en import från Holland. På tisdag nästa vecka hämtar jag honom i Holland. Vi hoppas att detta blir en ny stjärna. Och visst ser han ut att bli det?

Ett första inlägg

Tidig morgon i staburnäs lagomt kallt både ute och inne Bonnies valpar växer så det knakar. De har just börjat öppna ögonen så det är nu dom börjar att bli riktigt söta.
 Hästarna blev verkligen glada övar att få komma ut i hagen i dag, det var 36 gr kallt i går så de fick stanna ii stallet hela dagen. Ska lägga in lite bilder på hundarna.fredsborgs endless summer  Moalills älskling Elsa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0