Barnvakt

I går hade vi turen att få vara barnvakt åt lille Elias igen han är en helt underbar liten varelse.  Han brukar vara hos oss ibland och han eliasär alltid lika go och glad. Cowboy hatten tyckte han var toppen Tänk så kul när han kan få börja pröva att rida.

.
Kan säga att inte har det blivit nåt föl. Patricia är nog grymt skendräktig det finns tll och med ston som blir så skendräktiga att de kan gå så långt att de lägger sig för att föla, krystar och har sig men inget kommer. Det är nästan så man tycker synd om dem. Patricia har fortfarande sin rå mjölk men hon har gått ihop runt magen lite grann i alla fall. Håller ett vakande öga på henne för säkerhets skull. Vet i alla fall att  vi behöver inte vakta längre än till  mitten av maj, för skulle hon få efter det så har hon inte bara varit skendräktig utan även tilllämpat junfrufödsel. Gandur åkte ju iväg till sitt hingst bete 6 juni 08.


Kommentarer
Postat av: kia

va söt liten kille jag längtar tills jag blir mormor synd bara att dom bor så långt bort/ kram

2009-04-02 @ 12:21:03
URL: http://kiaochnalles.blogg.se/
Postat av: kia

TACK CARINA DINA ORD/KRAM

2009-04-02 @ 17:42:42
URL: http://kiaochnalles.blogg.se/
Postat av: Fia

Vad gullig du är! Ja nu får man verkligen hoppas att besväret lönar sig :) Men jag kommer nog inte kunna följa med till Tyskland nu.. Eftersom den närmsta månaden kommer vara fylld med massa blodprivstagningar, körningar till lycksele och umeå osv..

2009-04-02 @ 17:49:33
URL: http://fiabergqvist.blogspirit.com/
Postat av: Anna-Sara

Glad Påsk till alla er i Staburnäs också!

Hälsningar från Lövliden

2009-04-09 @ 04:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0